Mobiele website

Optimale mobiele zichtbaarheid

Meer dan 6 miljoen Nederlanders hebben een smartphone en het mobiel internetgebruik stijgt de laatste jaren gigantisch. Hoewel de meeste smartphones normale websites kunnen laden, zijn de meeste websites nog niet geschikt voor een klein scherm.

Liberta ontwikkelt mobiele websites die speciaal op de wensen en eisen van de mobiele gebruikers worden afgestemd. Hierbij wordt er onder andere rekening gehouden met de laadtijd, structurering en de navigatie.

Zo zijn uw mobiele bezoekers verzekerd van een optimale gebruikservaring.

Vrijblijvende offerte
030 - 251 79 79


Lees meer informatie over deze dienst

Mobiele website bij Liberta

Ons team van inventieve designers en ervaren programmeurs volgen de laatste ontwikkelingen op mobiel gebied op de voet.

Aangevuld met onze ervaring en creative oplossingen bent u verzekerd van een gebruiksvriendelijke mobiele website met een weloverwogen en aantrekkelijk design.

Waarom een mobiele site?

De meeste websites gebruiken veel grafische elementen die niet of zeer langzaam op de smartphone geladen worden. Verder beschikt de smartphone over een kleiner beeld dan de laptop of desktop.

Hierdoor komen veel elementen van de website niet goed uit de verf en daalt de gebruiksvriendelijkheid van de website door het 'verplichte' in-en uitzoomen.


Aanvulling

Een mobiele website is geen vervanging van uw huidige website, maar een aanvulling.

Op uw huidige website wordt een code geïnstalleerd die mobiele bezoekers herkent en automatisch doorstuurt naar uw mobiele website.

Mobiele App

Vandaag de dag is een smartphone niet meer weg te denken uit het digitale straatbeeld. 

Met een eigen mobiele applicatie (app) speelt u in op deze trend en wordt uw organisatie zowel online als offline altijd zichtbaar en beschikbaar voor geïnteresseerden.


Ook een mobiele website?

Speel in op de alsmaar groeiende trend van mobiel browsen en neem vrijblijvend contact op voor een offerte of meer informatie

Contact

champagne

Geslaagde projecten
x 306

Koffie

Espresso's
x 2.547

Muis

Muisklikken (links)
x 302.037

Brood

Tosti's
x 560

Totaal getweet
171

Verspilde pixels
110

Uren werkervaring
53.894

Regels code
92.337

Photoshop layers
443.115

Loslopende cavia's
0