Huisstijl

Van kernwaarden tot Huisstijl

De huisstijl bestaat uit de gehele visuele identiteit van een organisatie. Een consistente en onderscheidende huisstijl straalt vertrouwen en professionaliteit uit.

Een huisstijl beperkt zich niet alleen tot een visitekaartje, maar gaat veel verder. Alle communicatiedragers, zoals briefpapier, enveloppes en advertenties vallen onder het kopje huisstijl en zouden dezelfde boodschap moeten uitstralen.

Liberta ontwerpt weldoordachte huisstijlen. Wij vertalen de kernwaarden van uw organisatie in een smaakvolle, visuele identiteit.

Vrijblijvende offerte
030 - 251 79 79


Lees meer informatie over deze dienst

Waarom Liberta?

Het team van Liberta heeft ruime ervaring met het gehele ontwerpproces, van concept tot realisatie. Wij houden tijdens het ontwerpproces rekening met de keuzes van de lettertypes, het kleurgebruik en papiersoort.

Het ontwerpproces

In een oriënterend gesprek brengen wij uw ideeën, wensen en eisen in kaart. Vervolgens transformeren onze designers uw ideeën in grafische ontwerpen.

Het ontwerpteam van Liberta houdt bij de creatie van uw visuele identiteit onder andere rekening met de lettertypes, kleurcombinaties, contrasten en de tijdgebondenheid.

Feedback

In het gehele ontwerpproces zijn er meerdere feedbackmomenten.

Zo zijn we ervan verzekerd dat alle neuzen dezelfde kant op staan en dat er een krachtige samenhang ontstaat tussen uw huisstijl en de identiteit van uw organisatie.


Flexibiliteit

Liberta kan uw gehele huisstijl ontwerpen, maar ook een huisstijl die perfect bij uw huidige logo past. Verder kan Liberta individuele communicatiedragers voor u ontwerpen.

Hierbij kunt u denken aan; enveloppen, briefpapier, visitekaartjes, folders, brochures en jaarverslagen.

Drukwerk

Onze ontwerpen kunt u direct aanleveren bij uw drukkerij.

Wanneer u nog geen drukker heeft, kunnen wij u begeleiden in de keuze van een professionele drukker of deze zorg compleet uit handen nemen.


Een huisstijl laten ontwikkelen?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte of meer informatie.

Contact

champagne

Geslaagde projecten
x 306

Koffie

Espresso's
x 2.547

Muis

Muisklikken (links)
x 302.037

Brood

Tosti's
x 560

Totaal getweet
171

Verspilde pixels
110

Uren werkervaring
53.894

Regels code
92.337

Photoshop layers
443.115

Loslopende cavia's
0