Filosofie

Wie zijn wij?

Wel een creatieve werkplek, geen dure leaseauto’s

Resultaat boeken in een wereld die voortdurend verandert. Dat vraagt om maximale gedrevenheid. We behandelen onze opdrachten nog altijd alsof het onze eerste is. Vol aandacht en enthousiasme. Met een team van jonge honden en oude rotten. Bedrijfskundigen, creatieven, strategen, usability experts en resultaatgerichte techneuten. Samen halen we het beste in elkaar naar boven en versterken we elkaar.

Placeholder

Cultuur

Bij Liberta gaan we voor maximale creativiteit en vernieuwing. We weigeren liever een opdracht dan dat we te snel groeien. Onze cultuur is open en vlak, in een hecht team. Professioneel waar nodig, informeel waar mogelijk. We zijn bescheiden, maar ongezouten met feiten. En niet bang om ergens met een goede onderbouwing tegenaan te schoppen. We kijken niet naar hippe ontwikkelingen, maar focussen ons op de gevolgen van innovatie.

Placeholder

Professioneel waar nodig, informeel waar mogelijk

Wat doen wij?

Wij bouwen websites, webshops en mobile applicaties, en zorgen daarbij ook voor de grafische vormgeving en (SEO)strategie. Het liefst zoveel mogelijk geïntegreerd. We zijn een creatief team met een passie voor heldere communicatie, creatief design en krachtige techniek. We werken samen met u toe naar innovatieve gebruikservaringen die echt werken. Er telt maar een ding: resultaat voor uw onderneming.

Wij maken ondernemers
vrij en flexibel duurzaam succesvol zelfstandig gefocused op kernactiviteiten beter zichtbaar meer verbonden meer mama en meer papa

Complete Strategie

Een goede strategie is een mix van alle juiste elementen

Alles moet in balans zijn, uw onderneming is zo sterk als de zwakste schakel. Een goede strategie is de leidraad. Die zorgt voor de inzet van de juiste elementen om uw doelen te bereiken. Zodat de belangrijkste zaken voorrang krijgen en niet blijven liggen. Zonder strategie vormen verschillende bedrijfsonderdelen niet een geheel. Met een goede strategie kan u veel meer uit uw bedrijf halen.

Werkwijze

Om u verder te helpen, verbeteren we voortdurend. Wij gaan doorlopend nieuwe uitdagingen aan, waarbij we alle disciplines in onze brede vakgebied betrekken. Door te meten en te analyseren, en al te testen in de ontwikkelingsfase, gaan we zo snel mogelijk van hypothesen naar feiten. Daardoor bent u duurzaam online succesvol, vrij en flexibel, maar ook zelfstandig. Doordat we u ontlasten kunt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren. We zetten u en uw onderneming op de kaart: nu en in de toekomst.

Een bewezen succesvolle werkwijze

Werkwijze

Continu verbeteren

​Het opbouwen van duurzaam online succes is een continu process

Mensen, techniek en de wereld: alles verandert continu. Het is daarom van belang voortdurend de beste benaderingswijze te zoeken. Successen uit het verleden bieden geen enkele garantie voor de toekomst. Online succes bereikt u al niet door eenmalig een goede website neer te zetten; het is een continu proces. We verbeteren doorlopend, door de juiste mensen in te zetten op de juiste plek. En door onze activiteiten onderbouwd te kiezen.

Continu Verbeteren

Evidence based

Wij meten om te bewijzen

Internet is het ideale medium om te meten. Meten is niet alleen weten, meten is pas het begin. Het gaat erom dat je kunt acteren op basis van de gegevens die je in huis hebt. Wij gaan zo snel mogelijk van hypotheses naar feiten: dat is de basis van onze overtuiging. Wij leunen niet op kennis en ervaring uit het verleden. Wij meten, om te kunnen bewijzen.

Wij vertellen verhalen

Hoe ervaart de klant uw bedrijf in zijn geheel? Dat bepaalt het verhaal. En dat verhaal moet kloppen, in z’n geheel. Ieder product, iedere uiting, alle content: alles moeten passen binnen dit verhaal en het verhaal ook versterken. Dán gaat het verhaal leven bij de doelgroep en zorgt het voor verbinding en activatie.

Wij zorgen ervoor dat uw verhaal klopt

Wij vertellen verhalen

Conclusie

Met de juiste strategie weet je waar je moet investeren, vertel je het juiste verhaal, bepaal je aan de hand van feiten waar je moet verbeteren. Door dit continu en actief uit te voeren vergroot je het duurzame succes.

Succesvolle ondernemingen worden niet geboren, ze worden opgebouwd.